10 супер фризури за овално лице

Овалниот облик на лице е идеален скоро за секој тип на фризура поради добро балансираните пропорции.

Доколку и вие имате ваков облик на лице ви сооделуваме неколку предлози од познатите дами кои ќе ви помогнат да се инспирирајте за вашата следна фризура..
Коментари

коментари