10 женствени, секси фризури за виткана коса

Во морето на испеглани коси вистинско освежување е да видите жена со виткана коса. Без разлика дали се локните природни или навиткани со мала помош од пегла или фигаро, делуваат многу женствено.

Витканата коса може да се носи на многу начини без разлика на должината. Избравме 10 фантастични фризури кои не можат да поминат незабележани, особено кога ќе поминете покрај некој маж.
Коментари

коментари