11 мажи кои практикуваат јога, а тоа изгледа моќно и неверојатно

Моќно, неверојатно, инспиративно…тоа ќе го видите од инстаграм профилите на овие 11 момци кои практикуваат јога.

Тоа што тие го прават изгледа невозможно, со неверојатна сила и техника овие момци инспирираат и воодушевуваат. Спокојство и адреналин истовремено, со неверојатни тела и супер моќи овие момци можеме да ги видиме како ја практикуваат јогата насекаде. Не е ни чудно доколку се заљубите, а ако ова ви е малку, погледнете повеќе од најдобрите на mens_yoga.

A post shared by Michael (@mistereley) on

A post shared by Joshua Altman (@the_altman) on

A post shared by David Romero (@theyogidr) on

A post shared by Jared McCann (@wearejared) on

A post shared by Gerald Saluti (@geraldsaluti) on

A post shared by Brian (@bchanwarrior) on

A post shared by SeñorSean (@seanphelpslife) on

A post shared by Waz (@light.of.gratitude.yoga) on

A post shared by Bryan Gwin (@bryangwinyoga) on
Коментари

коментари