11 тренд нијанси на кармини за оваа сезона

Сончевите денови ни пристигна, а светлите и живите бои се се повеќе присутни во модниот свет, па така и кај кармините.

 Погледнете кои нијанси на кармини се најактуелни за оваа сезона..
Коментари

коментари