15 грешки во вежбањето кои се опасни за вашето тело

Зголемениот тренд за водење на здрав живот и вежбање, ги наполни фитенс салите и студијата за различни спортски активности. 

Квантитетот понекогаш значи и намалување на квалитетот, не доволно стурчни тренери и премногу вежбачи за да се овозможи мониторинг на секој од нив. Затоа, пред да влезете во сала за вежбање, погледнете ги и запаметете ги овие правила. Правилното правење на вежбите ќе ви донесе поголеми резултати, а ќе избегнете и повреди и истегнувања. Запомнете, подобро помалку, но правилни вежби, отколку повеќе неправилни.
Коментари

коментари