Доналд Трамп ја запеа Деспасито (Видео)

Лудилото што го предизвикува „Деспасито“ никако да заврши. Милиони преработки сеуште кружат на социјалните мрежи. Овој пат каверот на хитот е на Доналд Трамп, односно монтажа на Трамп како ја пее.
Коментари

коментари