Романтичен свадбен танц на еден македонски пар (ВИДЕО)

Тоа што вообичаено го гледаме на странските свадбени прослави, сега се почесто го има и кај нас.

Ивана и Димитар со помош на Студио Данса Латина Стефи го подготвија првиот свадбен танц на романтичната песна на Eye Cue „Убава“.

Ние им пожелуваме многу среќа, а вие уживајте во видеото.

 

 
Коментари

коментари