Собирал пластични шишиња во својот двор: Тоа што направил од нив година дена подоцна е навистина неверојатно (видео)

Следниот пат кога мислите дека во мал стан или куќа нема место за градина, размислете повторно.
Ако постои една работа која ја научивме од YouTube , тогаш тоа е дека можете да произведувате сопствена храна во секоја просторија.
Користејќи пластични шишиња можете да направите вертикална градина која ќе содржи повеќе билки од што некогаш ќе ви бидат потребни…

Извор : makedonijadenes.com.mk
Коментари

коментари