20 незаборавни стилски моменти од црвениот тепих за 2017 година

Црвените теписи по повод доделувања на награди, хуманитарни вечери, гала настани и други свечени пригоди и оваа година ја собраа светската шоу бизнис елита која не почести со извонредни стајлинзи. За некои од нивните тоалети се зборува и ден денес а ќе се зборува и понатаму, кои се незаборавните стилски моменти за 2017 година ви споделуваме во продолжение..
Коментари

коментари