3 деловни makeup предлози

Кога се работи за деловниот изглед, времето е секогаш ограничено па не можеме да си приуштиме неколку часови во детално шминкање како што тоа го прават познатите beauty блогери, но за таа цел ви извдвојуваме 3 едноставни туторијали кои ги имаат клучните постапки за како да се дојде до идеален makeup изглед кој му прилега на секоја дама. Клучот е во што по природен изглед и истакнување на очите и убавата блескава кожа..
Коментари

коментари