3 совршени летни фризури

Плетенките се во тренд веќе со години, а сите ги обожаваат затоа што се мултифункционални.

Можете да ги носите за дневни прошетки, работа, кафе, вечерни излегувања, па и тогаш кога имате bad hair day. Во прпдплжение ви споделуваме 3 слатки фризури со плетенки кои ќе ги обожавате ова лето.
Коментари

коментари