3-те најголеми љубовни “грешници“ во Зодијакот

Прочитајте кои дами се прилично “немирни“.

Овен

Без разлика што партнерот успева да го одржи чекорот со лудиот ритам на животот на дивите дами од овој знак, Овенот често знае да го изневери партнерот.

Без разлика што навистина го сака својот избраник, во срцето секогаш има место за “уште нешто настрана“.

Овните страсно сакаат и го живеат секој ден како да е последен. Тоа е нивното животно мото.

Жената Овен е силна, таа е роден ловец. Флертот и заведувањето се она што го право најдобро на светот. Всушност таа во душа е авантурист…

Близнаци

На дамата Близнак, секси авантурите и се начин на живот. Таа има две лица и две души, во утринските часови без проблем може да флертува со некој странец, а попладне да ужива во топлата прегратка на својот сакан.

Риби

Оваа дама е роб на љубовта. За неа тоа е физичко задоволство и некој вид на екстаза. Таа секогаш го дава целото срце.

Кога ќе здогледа нова прилика се залетува кон неа без многу размислување.

Таа има душа на љубопитно дете и тело на божица. Не разбора за што служат ограничувањата.

Дамата Риби е многу страствена, по малку комплицирана но и неверојатно искрена во сите нејзини врски и односи.
Коментари

коментари