30 нијанси на костенлива боја на коса

Со стартот на новата година сигурно многу дами ќе сакаат и да го освежат својот изглед и започнат нов лист со нова гламурозна боја и фризура на коса. Нијансите на кафеава боја се совршен избор за новиот почеток кој го заслужува вашата коса, ви представуваме 30 различни нијанси на костенлива боја според сечиј тен и боја на очи. Изберете ја онаа која според вас најповеќе ви прилега и ви се допаѓа.
Коментари

коментари