4 Мејкап артисти кои морате да ги следите на Инстаграм

Нивните мејкап вештини се навистина извонредни.. Популарните холивудски актерки и модели се нивни постојани клиенти, а нивната шминка е беспрекорна. Денес за вас издвоивме 4 познати мејкап артисти кои ќе ви послужат како абсолутна инспирација. Иако користат десетици продукти, изгледите кои ги создаваат не се така невозможни да ги направите и самите вие .. Нивната шминка е нежна, свежа и лесна и гламурозна. Погледнете ги најголемите бјути трендови кои ги диктираат овие мејкап артисти кои едноставно морате да ги следите на Инстаграм.

1.HUNG VANNGO

2.MERTON MUAREMI

3.MIA CONNOR

4. MARIO DEDIVANOVIC
Коментари

коментари