4 начини како да ја навиткате косата без да ја горите (ВИДЕО)

Најчесто кој има права коса, сака виткана коса, а кој има виткана, сака права, но како да ја стилизираме без да ја оштетиме?

Виткањето, па и исправувањето, најлесно се прави со преси, фен или фигаро, но може да се направи и на друг начин. Оваа девојка покажува четири начини како да добиете четири различни видови на локни. Супер е тоа што таа не користи никаква топлина, што значи дека косата нема да биде горена и оштетена.
Коментари

коментари