4 пролетни тренди комбинации за градски девојки

Иако пролета сеуште се нема појавено во целосно светло, сепак топлите денови ни доаѓаат, а овие се тренди комбинации за сите градски девојки.

Ова се некои парчиња гардероба кои секоја модерна девојка треба да ги има во својот плакар оваа сезона, а ние само ве инспирираме како би ја создале вашата идеална комбинација.

Прошетка

На кафе со другарките

На ручек или вечера 

На спортски настан или низ паркот 

 

Следете ја среќата на инстаграм. 
Коментари

коментари