„Сите грешни љубови“

gigi-hadid-7

Кога беше последниот пат кога кажа „Те сакам“
а во твоите вени проструи огномет?
Кога беше последниот пат кога некој ти возврати со истите зборови
Кога беше последниот пат кога ја разголи душата пред некого и не почувствува страв дека утредента може да замине?
Кога беше првиот пат кога мислеше дека ќе трае вечно?
Кога беше последниот пат кога повторно прерано заврши?

 

– Кукла од Памук

http://kuklaodpamuk.blogspot.com
https://www.facebook.com/kuklaodpamukblog
Коментари

коментари