96 годишна го држи рекордот за најстарата јога учителка

Ова е неверојатно инспиративна животна приказна. Животната виталност и енергија која ја има оваа 96 годишна јога учителка е за восхит. Покрај часовите јога, таа исто така ужива и во танцување и ги инспирира своите ученици да веруваат во себе и да постигнат чуда.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=u76yQEdflVM[/tube]
Коментари

коментари