Видео на денот : Дел од животот на жените кој само тие можат да го сфатат

Сите знаеме барем една шега за жените и нивните промени во расположение. Несомнено е да се каже дека тие навистина постојат.

Но што би се случило доколку постоеше човек кој наликува на менструалниот циклус? Да биде прашањето уште позастрашувачко, што би се случило доколку при секој циклус до вас постоеше човек кој ќе ви ги правеше тие денови уште полоши? Погледнете и насмејте се на ваша шега.
Коментари

коментари