Ако имате право на само еден повик – на кого ќе се јавите?

Ова е можеби една од најубавите реклами која ги направила Кока Кола. Неизмерна е среќата кога после долго време ќе се јавите дома.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=zlA9tXYxD8g[/tube]
Коментари

коментари