Чек дис аут
Search


Ако сакате да добиете пари во кладилница тогаш следете го ”Докторот” …

Нашиот пријател Александар кои своите добитни тикети ги потпишува ”THE DOCTOR BET”, повторно ни испрати добитни тикети. Во продолжение погледнете ги тикетите кои ги објавува на неговата Фејсбук страница …

Почитувани, во иднина кога ќе имате добитен тикет, или некој интересен тикет, можете да ни го испратите на info@srekja.mk.

Доколку сакате да нарачате маица со Вашиот омилен тим тоа можете да го направите преку нашата Среќна онлајн продавница
Коментари

коментари