Ангелите Лили Алдриџ и Бехати Принслу ќе ви одржат модна лекција

Познатите ангели на ВС се неразделни како и на пистите, така и во приватниот живот.
Вчера Лили и Бехати беа забележани на шопинг во Лос Анџелес облечени во сличен стил..
Бехати блесна во нејзиниот четврт месец од бременоста носејќи свиленкаст макси фустан во шампањ боја, ултра шик очила за сонце, и секако тоа не би била таа доколку изгледот не би го надополнила со кожна јакна и чокер ланче.  Лили шармираше во идентичен макси фустан во бела боја, темни очила за сонце и црвен кармин покажувајќи гламур од 60тите.  Тие дефинитивно ни одржаа модна лекција за оваа пролет.

9fe36004f59dde96_7ecedc65-a111-428f-9494-965baf2f46b1RhXokl.xxxlarge 177c6084_edit_img_image_40827099_1459902547_fp.xxxlarge b8cb969389d56db4_FFN_OSVALDOTRICKYD_aldirdge_l_452016_520143038JyQHY.xxxlarge c32839bc29534847_FFN_OSVALDOTRICKYD_aldirdge_l_452016_52014307qjMAvH.xxxlarge




Коментари

коментари