Ангeлитe на Victoria’s Secret вe водат на забава

Ангелите на Victoria’s Sеcrеt ве водат на забава во новата кампања на брендот во која тие ги претставуваат новите секси парчиња долна облека од зимската колекција насловена како „Sеxy littlе things”.

Во празничната колекција настапија Josephine Skriver, Jasmine Tookes и Taylor Hill, облечени во најновите парчиња со препознатливите волуменозни локни и минимална заводлива шминка тие изгледаат како вистински модерни божици.

1

2 4 5 6
Коментари

коментари