Апел за помош на Марина Јовановска која боледува од ретка болест на очите!

Потребно е да се соберат парични средства за Марина Јовановскa, 24 години, која боледува од многу ретка болест на очите и поради тоа мора да оди на лекување во Берлин, Германија.

Телефони за донации:

075 143-485

077 143-485

070 143-111

Со секој Ваш повик донирате 100 денари кои се од огромна вредност за неа.

БИДЕТЕ ХУМАНИ, ДОНИРАЈТЕ!

Напомена:

Доколку не Ви се активира донацијата за бројот 075 143-485 , во тој случај обидете се на бројот 077-143-485!
Коментари

коментари