Apple, Coca Cola & Startup Weekend Skopje – with Damian Damjanovski

Зборуваме со Дамиан за неговите искуства и научените лекции, а меѓу другото со нас сподели и навистина добри совети за секој човек кој сака да направи нешто од својот живот.

Реализирано од Kika Aveiro Videos 

 
Коментари

коментари