Бебе претставено како дизни принцеза, а тоа изгледа магично и преслатко!

Бебе позира како принцези, а тоа изгледа магично и преслатко!

Ова бебе е претставено како дизни принцези, додека спокојно и мирно спие, а изгледа како да е пресликана од дизни сликовница.

Можеме да ја видиме како Снежана, Ариел, но и на чергичето од приказната за Аладин.

  
Коментари

коментари