Бебето му се јавува на таткото на телефон: Нејзиниот разговор ќе ве насмее до солзи! (ВИДЕО)

Сите ќе се сложиме дека не постои ништо послатко од ситуацијата кога бебињата зборуваат, а сеуште не го знаат нашиот јазик. Тие воглавно ги имитираат нашите гестикулации и интонација на говор, но зборовите кои излегуваат од нивната уста се неодоливи.

Тие се трудат да никажат нешто, а резултатот е урнебесен! Сепак, секој родител ќе потврди дека кога е отсутен од дома, не постои нешто што го радува повеќе од зборувањето со своето дете по телефон.

Погледнете како ова бебе убаво разговара со својот татко:
Коментари

коментари