Фотографии од Бијонсе без Фотошоп станаа вирален хит

Фотографии кои ги откриваат несовршеностите на кожата на Бијонсе станаа вирален хит. Повеќе од 200 фотографии од снимањето на реклама на L’Oreal со Бијонсе се појавија на еден од сајтовите посветени на славната пејачка и изнудија илјадници коментари за нејзиниот изглед.

По острите реакции од страна на фановите на Бијонсе, сите фотографии беа избришани од сајтот The Beyonce World.

Бијонсе

Бијонсе

Бијонсе

 

Фотографиите привлекоа огромно внимание на социјалните мрежи. Додека многумина укажуваат на фактот дека силната шминка и силното светло неопходни за снимањето на рекламата се виновни за видливоста на сите несовршенства по кожата на 33-годишната музичка ѕвезда, други триумфално ги потенцираат сите недостатоци на нејзината кожа и не штедат навредливи зборови.

Бијонсе

Бијонсе

Бијонсе

Бијонсе

Бијонсе

Бијонсе

Бијонсе

 

 
Коментари

коментари