Бездомна жена со неверојатен глас кој мора да го слушнете (ВИДЕО)

Витни Хјустон важи за еден од најдобрите вокали, а да ја изведеш нејзината I will always love you беспрекорно треба да имаш неверојатен глас.

Тоа е причината заради која е снимено ова видео. Одејќи по улиците на Лос Анџелес овој човек слушнал ангелски глас како ја пее една од најпопуларните песни која некогаш е направена, па тоа е причината зашто кликнал record и го овековечил овој момент со жената која се претстави себе си како Радио.

https://youtu.be/EqZGbLVi7XQ
Коментари

коментари