Биди ми љубов

522146_2851178127599_287313095_n

„Биди ми светла точка во овие сиви денови. Биди ми книга која ќе ме натера да ја прочитам во еден здив. Биди ми жешко кафе кое ќе ме буди наутро.  Биди ми реалност која е подобра од сонот. Биди ми мисла која не ми излегува од главата. Биди ми искушение без почеток и крај. Биди ми слатко задоволство. Биди ми спомен кој не бледее. Биди ми приказна која вреди да се раскаже. Биди ми љубов.

 

   Lauren Mars
Коментари

коментари