Бијонсе заносна во смарагдно зелен фустан

Музичката ѕвезда беше помеѓу гостите на хуманитарниот концерт Tidal x Brooklyn кој беше одржан во центарот Барклис во Бруклин.

Бијонсе избра смарагдно зелена тоалета од дизајнерот Walter Mendez која ја надополни со впечатлив накит, крзнена наметка, чевли и ташна украсени со кристали.

Хуманитарниот концерт беше организиран од страна на музичкиот сервис на нејзиниот сопруг Џеј Зи, а собраните сретства се со цел да им се помогне на настраданите од ураганите Харви и Ирма.

 
Коментари

коментари