Близнаци му соопштиле на татко им дека се геј – ваква реакција не очекувале

Ваква реакција не сте виделе. Имено станува збор за близнаците Остин и Ерон Родс, кои на ЈуТјуб прикачиле видео во кое му признаваат на татко им дека се геј.

-„Одлучивме дека е време конечно да бидеме она што сме. Се надеваме дека нашата постапка ќе ги охрабри и ќе ги инспирира другите. Благодариме на поддршката. Ве сакаме“, напишале браќата. На тоа таткото одговорил:

– „Значи, така стојат работите? Вие сте возрасни луѓе. Пораснавте во многу поразлична средина од мене. Навистина не знам што би ви рекол, освен – знаете дека ве сакам и тоа нема да се промени“, рекол, измеѓу другото, нивниот татко.

За само три дена, ова видео го прегледале 4.7 милиони луѓе.

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=L3K0CJ8usPU[/tube]
Коментари

коментари