Бои на коса кои морате да ги испробате во 2018

Во новата година ни доаѓаат многу нови супер трендови кај боите за коса за сите дами кои сакаат да испробаат нешто поинакво и да ја започнат годината со сосема поинаков изглед. Ова се најпопуларните трендови кои ни доаѓаат во 2018 според најпознатите фризери на инстаграм.

1. “Пламен” кадрици

2. Balayage во повеќе нијанси на сива

 

3. Пепеласто-златни кадрици

 

4. “Јагода” плава со нијанси на виножито

 

5. Огнено црвена боја

 

6. Карамел кадрици
Коментари

коментари