Бремена жена сакала да направи селфи со тигар, но реакцијата на животното на нејзиниот стомак е неверојатна!(видео)

Две другарки Џејн и Наташа одлучиле да го искористат неделното попладне за посета на зоолошка градина.

Џејн која била во седми месец од бременоста додека шетале покрај кафезот со тигар посакал да направи едно селфи со ова импозантно животно.

Нејзината пријателка од подалеку го снимила овој момент со својот телефон за да го забележи засекогаш споменот, но не ни замислувала каков момент ќе забележи. Кога тигарот го забележал стомакот на оваа трудница, реагирал сосема невообичаено и двете ги збунил.

Извор :  МакедонијаДенес
Коментари

коментари