Категорија: Интервју

 Кика Авеиро зборуваше со францускиот фудбалер Калил Ламбин кој моментално игра во Македонија

Калил Ламбин е француски фудбалер кој моментално игра за македонски фудбалски клуб. Има...

Љубовната приказна на Ештон Качер и Мила Кунис

Уште во далечната 1998г во мегапопуларната серија „That 70s show“ Ештон Качер во улогата на Келсо и...

Apple, Coca Cola & Startup Weekend Skopje – with Damian Damjanovski

Зборуваме со Дамиан за неговите искуства и научените лекции, а меѓу другото со нас сподели и...

Го мразите алармот што ве буди за на работа? Едвај го чекате крајот на работното време?

Го мразите алармот што ве буди за на работа? Едвај чекате да дојде викенд, пошто преку викенд...

Сладолед во корнет за Иван и пристоен живот ве молам …

Неодамна на телевизија и на социјалните медиуми го видовме малиот Иван чија приказна на...

Како до кариерата која ја посакувате? – Кафе муабет со Нина Николиќ

Оваа недела се дружиме со Кика и Нина, две девојки кои моментално го работат она што од...

Муабетиме за Стартапи дрога и секс со Ева Пиперевска 

Оваа недела можеме да испиеме едно кафе со Кика и со Ева кои ни зборуваат за моменталната...

Петар Ниновски: Никогаш нема да започнам бизнис без партнер!

Во Македонија има навистина голем број млади успешни луѓе кои прават нешто интересно во...

Кика Авеиро: Како јас станав среќен човек?

Кика Авеиро е дизајнерка на мултимедија од Скопје која неодамна започна свој Youtube канал на...

Интервју со Британскиот амбасадор Charles Garrett: Сакам да научам да правам ајвар

Charles Garrett е амбасадор на Обединетото Кралство во Република Македонија, кој активно го...