Чек дис аут
Search


Категорија: Кукла од Памук

„Посебната Таа“

Немој да и веруваш кога ќе ти каже дека веќе се откажала, баш во тој момент таа е по упорна....

„Тој кој никогаш повторно не се врати..“

Го чекаше на сите прозорци а тој секогаш поминуваше покрај оној кој не гледаше во нејзината...

„Убиј ме“

Ако сакаш да ме уништиш до крај, играј на картата на мојата гордост. Тука ме боли најмногу....

„Не враќај ми се..“

  Ако некогаш те побарам немој да доаѓаш, угасни ги и оние последни жарови кои ти тлеат во...

„Претплатникот не е достапен“

  Повик среде полноќ, добро познат број. Сигурно си залутал во некој осамен дел од градот,...

„Само нејзин херој“

Неа не и треба таков херој, херој кој ги спасува сите. Не и треба таков кој ја насмевнува...

„Вистинската“

Можеби ќе минат и години но еден ден ќе ја видиш повторно, за миг ќе почувствуваш како...

„Губитник“

И нека мисли дека ми беше пролазна тинејџерска љубов. Дека сакав да ја бакнувам само кога...

„Никогаш незаборавени“

Некои луѓе ги забораваш веднаш одкако ќе им го завртиш грбот. Со текот на времето ќе им ја...

„Тој никогаш не беше за мене..“

Девојко, најлесно е само да кажеш тој никогаш не беше за мене. Да се смееш иронично...

„Само помалку инает…“

Глумиме пред сите. Успешно се криеме позади маската на тврдоглавоста додека ја вртиме...

„Срца скитници“

Градот е полн со пропаднати љубови. Низ улиците сеуште лутаат бесполезни чекори кои трагаат...