Категорија: Среќен “тип” на денот

Уште еден Среќен понеделнички тикет!

Ни пристигна уште еден Среќен понеделнички тикет од наш читател. Тој со уплата од 125 денари...

СРЕЌЕН ТИП: Кога ќе тргне понеделнички со уплата од 50 денари!

Наш читател ни испрати добитен понеделнички тикет. Во понеделник нема многу избор на...

Фото: Системот на Дамевски Блогер му донесе 40.000 денари

Кога сме кај добитните тикети погледнете повторно што објави  Дамевски Блогер на неговата...

Фото: Скопјанец со 20 денари ги ”затвори” обложувалниците

Ни самиот веројатно не верувал дека ливчето кое го пополнил во спортска обложувачница на...

СРЕЌА: Со уплата од само 30 денари, Милена добила 600.000 денари!

На својот Фејсбук профил Милена од Илинден го објави овој среќен тикет кој е уплатен во...

СРЕЌЕН ТИП: Скопјанец ”фати” 160.000 евра во кладилница

Од обложувалницата „Моцарт“ објавија дека го имаме новиот „крал на обложувањето“ во...

Среќен тип на денот #2

Ќе видиме „колку среќен“