Категорија: Хороскоп

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ВТОРНИК (28 НОЕМВРИ, 2017)

Овен   На работа и понатаму добро ќе ви оди. И не само добро, ќе ги зголемите контактите и...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (27 Ноември – 03 ДЕКЕМВРИ 2017)

    Влегувате во зона полна со енергија за патување и авантуристички потфати, со силна...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПОНЕДЕЛНИК (27 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Вагите од од втората декада ќе имаат шанса на деловен план да направат чекор повеќе....

ВИКЕНД ХОРОСКОП (25 – 26 НОЕМВРИ, 2017)

ОВЕН  Ќе се најдете во друштво на непознати луѓе, но одлично ќе се вклопите. Вашата страст ќе...

Астрофобија: Од што се плашат хороскопските знаци?

Секој човек во текот на животот развива дури и до десет различни фобии. Секој астролошки...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (24 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Денешниот ден ќе ви помине во знакот на доброто расположение. Ќе поминете неколку...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (23 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Денеска ќе морате да бидете истрајни и подготвени на сите искушенија во работата....

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: СРЕДА (22 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Некои од вас ќе бараат дополнителни објаснувања. Од долгите врски ќе се појави потреба...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ВТОРНИК (21 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Во работата ќе бидете доста успешни, од рака ќе ви одат краткотрајни работи, но...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (20 НОЕМВРИ – 26 НОЕМВРИ)

Овен Професионалните планови кои упорно се обидувате да ги реализирате, не ги донесуваат...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПОНЕДЕЛНИК (20 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Вашата популаност во друштвото ќе порасне, а љубовната врска ќе достигне нови...

Три хороскопски знаци кои ќе ја најдат сродната душа до крајот на 2017

Последниве два месеци од 2017 за поголем дел од хороскопските знаци нема да бидат воопшто...

Kои се најзаводливите хороскопски знаци?

Тие имаат безобразен поглед со кој успеваат да ги освојат сите нивни пленови. Не постојат...

ВИКЕНД ХОРОСКОП (18 – 19 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Многу ви годи тимска работа, но под услов вие да бидете главни. Ве очекува некое...

Зошто Скорпиите се најмоќните личности во хороскопот?

  Сите хороскопски знаци имаат свои карактеристики. За Скорпиите често се вели дека се...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПЕТОК (17 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Многу ќе се грижите за сигурноста на вашето работно место и задржувањето на...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ЧЕТВРТОК (16 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Ќе бидете доста активни во работата, па кон крајот на денот ќе почувствувате голема...

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: СРЕДА (15 НОЕМВРИ, 2017)

Овен Со вашиот партнер никако не ќе можете да се усогласите. Треба да го менувате или...

ПРОВЕРЕТЕ ГО ВАШИОТ НЕДЕЛЕН ХОРОСКОП (13 – 19 НОЕМВРИ)

Овен Многу нешта ќе се променат оваа недела, а вие ќе сакате тоа да го споделите со некого....

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП: ПОНЕДЕЛНИК (13 НОЕМВРИ, 2017)

Овен  Сигурно ќе ги победите сите оние кои од различни причини сакаат да ви наштетат и од таа...