Категорија: Хороскоп

Дневен хороскоп (30 јуни, 2014)

Овен Нов почеток на работната недела, нови проблеми. Потрудете се да ги разберете...

Викенд хороскоп (28-29 јуни, 2014)

Овен Размислете за некоја промена. Монотониот начин на живот полека ве прави депресивни....

Дневен хороскоп (27 јуни, 2014)

Овен Денешниот ден нека ви биде исполнет со радост и смеа. Доколку вие бидете расположени, ќе...

Дневен хороскоп (26 јуни, 2014)

Овен Летото штотуку започна, па затоа би ви било препорачливо да почнете да размислувате за...

Дневен хороскоп (25 јуни, 2014)

Овен Ќе чувствувате многу енергија во себе, па нема да ви биде проблем цел ден да се...

Дневен хороскоп (24 јуни, 2014)

Овен По сѐ изгледа вашиот љубовен живот полека се враќа во нормала. Конечно повторно ќе може...

Општи карактеристики за Рак

Ако сте родени под знакот на рак, тогаш вашата главна особина е емоционалноста. Бидејќи сте...

Неделен хороскоп (23-29 јуни, 2014)

Во некои делови од неделата ќе се чувствувате како сите да се против вас, но веќе во петок или...

Дневен хороскоп (23 јуни, 2014)

Овен Понеделник, како првиот ден од неделата, ќе ви донесе многу интересни моменти со...

Викенд хороскоп (21-22 јуни, 2014)

Овен Ве очекува викенд полн со изненадувања  на љубовен план. Доколку сте сингл, имате...

Дневен хороскоп (20 јуни, 2014)

Овен Петок, почеток на викендот, крај на работната недела. Со нетрпение го чекавте овој ден,...

Дневен хороскоп (19 јуни, 2014)

Овен Денот е прекрасен за уживање во вашиот дом. Посветете го целото внимание на вашето...

Дневен хороскоп (18 јуни, 2014)

Овен Заборавете на вчерашниот ден и обидете се овој ден да го започнете со нешто што ви...

Дневен хороскоп (17 јуни, 2014)

Овен Ќе бидете разочарани од некој ваш близок, кој наместо да ви помогне после побараната...

Неделен хороскоп (15-22 јуни, 2014)

Неделата започнете ја со позитивни мисли за да ви се случуваат убави работи. Ширете ја...

Дневен хороскоп (16 јуни, 2014)

Овен Наместо неделата да ја започнете лежерно, започнете ја веднаш со физичка активност. Ќе...

Викенд хороскоп (14-15 јуни, 2014)

Овен Иако луѓето во знакот на oвен се познати по своето шесто сетило, сепак може овој викен да...

Дневен хороскоп (13 јуни, 2014)

Овен Обрнете внимание на малите детали, посебно на оние во врска со вашиот изглед. Можно е да...

Дневен хороскоп (12 јуни, 2014)

Овен Не ви оди сѐ по планот, но не дозволувајте тоа да ви го распие расположението....

Дневен хороскоп (11 јуни, 2014)

Овен Започнете го денот со утринска гимнастика. Станете малку порано, вежбајте, но не го...