Категорија: Хороскоп

Викенд хороскоп (12-13 јули, 2014)

Овен Овој викенд направете нешто добро. Разбудете ја хуманоста во вас и помогнете некому....

Дневен хороскоп (11 јули, 2014)

Овен Во првата половина од денот ќе се чувствувате уморно бидејќи изминатава недела...

Дневен хороскоп (10 јули, 2014)

Овен Дозволете да ве понесе романтикатата и препуштете се на страстите. Подгответе му...

Дневен хороскоп (09 јули, 2014)

Овен Не преоптоварувајте се со работи кои не ви се важни. Фокусирајте се на она што ви...

Дневен хороскоп (08 јули, 2014)

Овен И вие и вашиот партнер ќе бидете во емотивен период, секој на свој начин. Зборувајте...

Неделен хороскоп (07-13 јули, 2014)

Оваа недела потрудете се да го извлечете најдоброто од себе. Случувањата кои ќе ги искусите...

Дневен хороскоп (07 јули, 2014)

Овен Овој ден ќе ви биде исполнет со многу добри вести. Некој ваш пријател ќе добие понуда за...

Викенд хороскоп (05-06 јули, 2014)

Овен Ситуацијата во вашиот љубовен живот сѐ повеќе ќе се подобрува, така што ќе немате...

Дневен хороскоп (04 јули, 2014)

Овен Во првиот дел од денот ќе се чувствувате депресивно и осамено, но во вечерните часови...

Дневен хороскоп (03 јули, 2014)

Овен Денешниот ден ќе ви биде од голема важност, затоа размислете добро како ќе го...

Дневен хороскоп (02 јули, 2014)

Овен Во последниот период, љубовниот живот не ви оди од рака. Но, немојте да очајувате,...

Дневен хороскоп (01 јули, 2014)

Овен Доколку денот ви биде исполнет со обврски, вечерта дозволете си кратка релаксација и на...

Неделен хороскоп (30 јуни – 06 јули, 2014)

Неделава, добро ќе ви дојде да земете неколку слободни денови од работа и да отпатувате...

Дневен хороскоп (30 јуни, 2014)

Овен Нов почеток на работната недела, нови проблеми. Потрудете се да ги разберете...

Викенд хороскоп (28-29 јуни, 2014)

Овен Размислете за некоја промена. Монотониот начин на живот полека ве прави депресивни....

Дневен хороскоп (27 јуни, 2014)

Овен Денешниот ден нека ви биде исполнет со радост и смеа. Доколку вие бидете расположени, ќе...

Дневен хороскоп (26 јуни, 2014)

Овен Летото штотуку започна, па затоа би ви било препорачливо да почнете да размислувате за...

Дневен хороскоп (25 јуни, 2014)

Овен Ќе чувствувате многу енергија во себе, па нема да ви биде проблем цел ден да се...

Дневен хороскоп (24 јуни, 2014)

Овен По сѐ изгледа вашиот љубовен живот полека се враќа во нормала. Конечно повторно ќе може...

Општи карактеристики за Рак

Ако сте родени под знакот на рак, тогаш вашата главна особина е емоционалноста. Бидејќи сте...