Чак Бас се враќа на екраните (ВИДЕО)

Лошото момче, една од ѕвездите на Gossip Girl, шармантниот Ед Вествик се враќа на екраните.

Некогаш ги осови срцата на девојките со неговата улога на Чак Бас, првично лошо момче, кое никогаш не потфрли во неговиот стил и неверојатен шарм, сега се враќа на екраните со нова BBC серија, насловена White Gold.

Иако станува збор за приказна позиционирана во 1980-тите години, а Ед е продавач на прозори, сепак од трајлерот за серијата неминовен е неговиот шарм кој ги плени сите, но овој пат е присутен и неговиот британски акцент кој вешто го криеше во Gossip Girl.
Коментари

коментари