Ченинг Тејтум во новиот спот на Пинк за „Beautiful Trauma“

Една од последните песни на Пинк, „Beautiful Trauma“ вчера го доби своjот видео запис. Песната е од истоимениот студиски албум.

Пинк во дел од видео записот ја презема улогата на мажот во семејството, а покрај неа можеме да го видиме и познатиот холивудски актер, Ченинг Тејтум.

Во продолжение, погледнете го видеото:

 
Коментари

коментари