Чудни и смешни знаци на кои веднаш им треба поправка

1. Па, ова и не е баш најпријатно место за играње

2. Секој кој ќе излезе од вратата ќе биде исфрлен? А, како тоа?

3. Хммм…

 

4. Центар за возрасни граѓани? На знаков веднаш му треба поправка!

5. Како тоа влезот не е влез?

6. Од кога бременоста содржи Wifi?

7. Да се лизгаме внимателно? Како ќе кажете!

8. Алкохолот не треба да се пуши на плажа! Да, да, добро прочитавте…

9. Внимание: Храната може да содржи глувци!

10. Забрането вандализирање! Па, добро, освен кога се вандализира знакот

11. Тешко дека некој ќе може да заѕвони на ѕвончето…

12. А која раса е кучето?!

 13. Гинеколошки ресторан? А што има за ручек?

14. Што и да правите, не ставајте ги столчињата тука! Чекај, тогаш како се најдоа овде столчињава?!

15. Наредба си е наредба, нема тука што да се објаснува!
Коментари

коментари