Чудни умови

 944355_384053358381616_1633324395_n

„Беше негова секогаш, но впрочем негова никогаш. Беше поседувач на нејзиното тело, нејзиниот ум, нејзиното срце. Но никогаш не беше негова до крај. Веројатно поради тоа што толку добро се познаваа што и нивните најдобри намери изобилуваа со разочарување. Беше тоа една чудна приказна. Беа тоа едни чудни умови.“

 Коментари

коментари