ЧУДО ОД ДЕТЕ: Марија Спасовска со нов кавер на песната When I was your man од Bruno Mars

Во моментот Марија Спасовска бурно навива во Загреб, давајќи целосна поддршка на македонската ракометна репрезентација. Инаку таа е активна ракометарка во РК Вардар, а нејзиниот шут од центар ја покажува нејзината лавовска борба. Сега за сега нејзиниот тим гордо го држи првото место на Вардар јуниор лигата за генерација 2004/2005.

Марија Спасовска е чудо од дете, од лавица на теренот се претвора во ангел кога пее. Нејзиниот најнов кавер на песната When I was your man од Bruno Mars најдобро го покажува тоа.
Коментари

коментари