Како еден чичко помогна, неговата внука да го преброди срамот (фото)

Погледнете на кој начин овој чичко и помогна на својата внука да го преброди срамот. 4 годишното девојче сакало да оди во кино на филмот Пепелашка облечена како принцеза. Но, девојчето било исплашено дека само таа ќе се појави во кино така облечена. Тогаш нејзиниот чичко доаѓа до една идеја, па позајмил фустан од матура и го облекол, за неговата внука да не биде единствената облечена како принзеца. Навистина кул чичко, кој се би направил за својата внука.
Коментари

коментари