Видео: Погледнете го Кристијано Роналдо во вистинскиот живот!

Кристијано Роналдо е познат по неколку свои карактеристични потези и важи за фудбалер кој исклучително внимава на својот изглед, а тоа пак го прави доста интересен за правење пародии. Во оваа пародија се искористени неговите потези и се претставени во комични ситуации од секојдневието.

Погледнете го видеото…

[tube]https://www.youtube.com/watch?v=g-GtwOYv6Pw#t=69[/tube] 
Коментари

коментари