Cветската конференција Adobe Max следете ја и во Македонија

Во моментот во Лас Вегас се одржува најголемиот самит на креативност на Adobe, под мотото Adobe Max Creativity Conference. Creative Hub, водечки сертифициран тестинг центар на Adobe и промотор на курсевите на Фотошоп, Илустратор, ИнДизајн и Премиер Про преку својот Јутуб канал Creative Hub XStream деновивте врши директен пренос од самитот во Вегас.

Creative Hub обезбеди и виртуелно следење за сите студенти на Адобе програмите. Сите оние кои го пропуштиле самитот можат да ги погледнат видеата на Јутјуб каналот Creative Hub XStream.

Бојан Коскаров од центарот за нашиот портал вели: “ Идејата е на нашите студенти не само да им пренесеме квалитетно знаење туку и да ги поврземе со светските трендови, самити и новитети во светот. Исто така секоја недела им испраќаме информативни додатоци од центарот за кариера каде можат да најдат информации за отворени работни позиции, изложби и настани од областа на графичкиот дизајн, аудиовизуелниот или пак фотографијата. Исто така за сите идни студенти по повод месецот на Adobe MAX ја создадовме и промоцијата Тагни Пријател. Секој заинтересиран Ваш читател може да се вклучи.

По повод месецот на Adobe MAX creativeHub доделува ваучери од 900МКД за сите Adobe курсеви.

За да добиете ваучер тагнете пријател, и ние ќе ги внесеме вашите имиња на листата за запишување. Дојдете да уплатите во creativeHub со документ за идентификација и вредноста на ваучерот ке биде одземена од редовната цена на курсот.
Ваучерот важи за уплати до 1ви Ноември!

Линк до промоцијата: https://www.facebook.com/creativehubmacedonia/
Коментари

коментари