Да му помогнеме на 23 годишниот Влатко Мицкоски да се избори со тешката болест!

Влатко Мицкоски е 23 годишно момче, кој во своите млади години е соочен со навистина тежок и сериозен предизвик. Тој се бори со болеста на 21-виот век – карцином. 

Во неговиот јавен повик бара да му п0могнат сите добронамерни, за да успее да ја прими месечната терапија која го чини 2.100 евра, а не е на позитивната листа на ФЗОМ, но за среќа има позитивни резултати.

Кога државата ќе потфрли, човечноста на граѓаните мора да настапи, затоа да му помогнеме!

Број на кој може да донирате 100 денари од повик:
Корисници на Телеком – 070 143 102
Корисници на One – 075 143 472
Корисници на Vip – 077 143 472

Податоци за трансакциска сметка:
Влатко Мицкоски
210-5016789882-78
НЛБ Тутунска Банка
Коментари

коментари