Дакота Фенинг како принцеза во бела тоалета на филмскиот фестивал во Рим

Дакота Фенинг присуствуваше на филмскиот фестивал во Рим на премиерата на филмот “Please Stand By”.

Младата актерка воодушеви во долга бела тоалета со потписот на J Mendel во која изгледаше како вистинска принцеза. 23-годишната ѕвезда целокупниот изглед го заокружи со дијамантска огрлица од Tiffany’s.
Коментари

коментари